AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yakalamak

Kahve falında kedi yakalamak

Kahve falında kedi yakalamak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, doğru işler yapacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, adım atarken çok zorlanacağına, malına gelecek zarara, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yakalamak gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kedi yakalamak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kedi yakalamak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu yakalamak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işarettir.

Kahve falında kediyi yakalamak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kara kedi yakalamak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında yavru kedi yakalamak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir