AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi yakalamak

Kahve falında kediyi yakalamak

Kahve falında kediyi yakalamak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işarettir.

Kahve falında kediyi yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz kedi yakalamak çok büyük zorluklar atlatacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi yakalamak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu yakalamak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yakaladığını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kara kedi yakalamak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi yakalamak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi yakalamak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir