AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kazın ısırdığını görmek

Kahve falında beyaz kazın ısırdığını görmek

Kahve falında beyaz kazın ısırdığını görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, çıkış yolları bulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kazın ısırdığını gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyen kimseler var.

Kahve falında beyaz kazın ısırdığını görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kazın ısırdığını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yaban kazı tutmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, bir yere taşınmaya yorulur.

Kahve falında kazı kazandan para çıktığını görmek haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yol kazısı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kazı kazan görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işarettir.

Kahve falında kafasını kazıtmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir