AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazın ısırdığını görmek

Kahve falında kazın ısırdığını görmek

Kahve falında kazın ısırdığını görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kazın ısırdığını gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz kazın ısırdığını görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, evdeki nimetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kazın ısırdığını görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yol kazısı görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazıtmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kazınmış görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yaban kazı görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında kazın kovaladığını görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kazın saldırdığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir