AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban kazı tutmak

Kahve falında yaban kazı tutmak

Kahve falında yaban kazı tutmak işinin gücünün yaver gideceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, büyük bir işe kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, resmi bir göreve getirileceğine, malını ve canını emniyete alacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban kazı tutmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Kahve falında yaban kazı tutmak kişinin bundan zarar göreceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında yaban kazı görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yaban kazı yakalamak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban ördeği tutmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına yorulur.

Kahve falında yabanci asker görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaban hurması görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yabanci meyve yemek hayırlı bir terfi alınacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yaban güvercini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir