AnaSayfa / Genel / Kahve falında kazı kazan görmek

Kahve falında kazı kazan görmek

Kahve falında kazı kazan görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, mevki edineceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kazı kazan gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda paranızı harcamaktan kaçının.

Kahve falında kazı kazan kazımak kalabalık günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kazı kazan görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kazın ısırması görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında saçları kazıtmak fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını kazıtmak hak yolundan ayrılmayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını kazıttığını görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçı kazınmış görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına inanılır.

Kahve falında yaban kazı yakalamak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir