AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak hastalığını yenmeyi başaracağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, şifa ve moral bulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı uygulayan kişiler, zamanlama olarak yanlış bir noktada olsa da, içerik bakımından dikkate alınmaları gerekiyor olabilir.

Kahve falında toprağı kazıp altın çıkarmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağı kazıp altın bulmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak kazıp altın bulmak kişinin isteklerine nail olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kuyu kazıp su çıkarmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar kazıp ölüyü çıkarmak çok büyük bir baskı altına gireceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kazıp çıkarmak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine yorulur.

Kahve falında toprak kazıp para bulmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, arzuların yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir