AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kayık görmek

Kahve falında beyaz kayık görmek

Kahve falında beyaz kayık görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kayık gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, kurumsal, sağlıkla veya parayla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir, lüzumlu hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz kayık görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölde kayıkla dolaşmak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gölde kayıkla gezmek kazaya ve belaya yakın olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kayık binmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmakta kayık görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına inanılır.

Kahve falında su dolu kayık görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında karada kayık görmek erken evlilik yapacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir