AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmakta kayık görmek

Kahve falında ırmakta kayık görmek

Kahve falında ırmakta kayık görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, iş hayatında başarılı olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ırmakta kayık gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında ırmakta kayık görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmakta kayıkla gezmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kayıkta kürek çekmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında kayıkta balık tutmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayığın battığını görmek işlerin toparlanacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayıkla karşıya geçmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayık tabak görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini denizde kayıkta görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir