AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde kayıkla gezmek

Kahve falında gölde kayıkla gezmek

Kahve falında gölde kayıkla gezmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gölde kayıkla gezmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Kahve falında gölde kayıkla gezmek hastalıkların haneden uzak olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında gölde kayık görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında gölde kayıkla dolaşmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta kayıkla gezmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında nehirde kayıkla gezmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında derede kayıkla gezmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayıkla gezmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayıkta gezmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir