AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak

Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak

Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, rahata ve huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak gördüyseniz:

  • Ticari konularda veya sağlıkla ilgili başlıklarda hiçbir şeyi hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında denizin ortasında kayıkta olmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kayık görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini denizde kayıkta görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayıkla denize açılmak eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında denizde kayığa binmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde kayıkla gezmek önünü göremez olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstünde kayıkla gezmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde kayıkla gezmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, işsiz ise işe gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir