AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kaşık görmek

Kahve falında beyaz kaşık görmek

Kahve falında beyaz kaşık görmek insanları sakinleştireceğine, işinde de hep başarılı olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, hayırla yad etmeye, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kaşık gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda anlaşılmadığınızı düşünebilir veya ikili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz kaşık görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık çatal bıçak görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulur.

Kahve falında çorba kaşık görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşık fırlatmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kaşıkla çorba içmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, işlerin sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında çay kaşığı vermek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kaşık çatal bulmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir