AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kase almak

Kahve falında cam kase almak

Kahve falında cam kase almak kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kase almak gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Kahve falında cam kase görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi cam kase görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında cam kaseler görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında cam kase yemek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kase almak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, düşmanından kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında cam kase kırmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük kase görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işarettir.

Kahve falında gümüş kase görmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir