AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kase görmek

Kahve falında gümüş kase görmek

Kahve falında gümüş kase görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, zenginliğinin artacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında gümüş kase gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Kahve falında gümüş kase görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kase görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kase şeker görmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına inanılır.

Kahve falında metal kase görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kase görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında şeker kasesi görmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında porselen kase görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kase görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir