AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kapılar görmek

Kahve falında beyaz kapılar görmek

Kahve falında beyaz kapılar görmek böyle işlere kalkışacağına, geçiminin güçleşeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, donatacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kapılar gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Kahve falında büyük beyaz kapı görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz boyalı kapı görmek rahat bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kapı yıkamak yüklü miktarda kazanç getireceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kapıdan girmek her istediğini alabileceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz demir kapı görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kapılar görmek mevki kaybına uğrayacağına, canının kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kapı açmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kapı görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir