AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük beyaz kapı görmek

Kahve falında büyük beyaz kapı görmek

Kahve falında büyük beyaz kapı görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sorunlarını bitireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz kapı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya özel bir ilişkinizi ilgilendiren konularda hata yapma lüksünüz olmayabilir.

Kahve falında beyaz büyük kapı görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında büyük beyaz kapı görmek ağzının tadının bozulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil büyük kapı görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kapılı ev görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kapıdan geçmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük kapıdan girmek sıkıntılı günler geçireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kapı görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük demir kapı görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yanlış işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir