AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kapı taşımak

Kahve falında beyaz kapı taşımak

Kahve falında beyaz kapı taşımak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kapı taşımak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirici işlerle vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında beyaz kapı taşımak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı taşımak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı taşımak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tahta kapı taşımak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında kapı taşımak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sandalye taşımak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çuval taşımak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz eşya taşımak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir