AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz eşya taşımak

Kahve falında beyaz eşya taşımak

Kahve falında beyaz eşya taşımak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, bir bebek sahibi olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz eşya taşımak gördüyseniz:

  • Bazı olayların kontrolden çıkmasına izin vermeniz durumunda bir ilişkiniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında beyaz eşya taşımak sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında eşya taşımak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyonla ev eşyası taşımak gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evden eşya taşımak zor bir hayat sürmeye başlayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret eder.

Kahve falında evden eşyaları taşımak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev eşyası taşımak maddi olarak zarar edileceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında eşyalarını taşımak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaları taşımak attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir