AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sandalye taşımak

Kahve falında beyaz sandalye taşımak

Kahve falında beyaz sandalye taşımak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, geri planda kalacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sandalye taşımak gördüyseniz:

  • Faal olma arzunuz eskisinden daha çoğalacağından başarı hırsına kapılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz sandalye taşımak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında sandalye taşımak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalye taşımak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz masa sandalye görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz plastik sandalye görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sandalyeler görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz masa ve sandalye görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sandalye almak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir