AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ışık görmek

Kahve falında beyaz ışık görmek

Kahve falında beyaz ışık görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, duraklama yaşanacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ışık gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bir ışık görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük beyaz ışık görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ölümcül hastalıklara işaret inanılır.

Kahve falında beyaz ışıklar görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ışık görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir