AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ışıklar görmek

Kahve falında beyaz ışıklar görmek

Kahve falında beyaz ışıklar görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ışıklar gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz parlak ışık görmek bazı operasyonlar geçireceğine, içsel güvensizliklerinize alamet etmektedir.

Kahve falında parlak beyaz ışık görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ışıklı kapı görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ışıklar görmek kazancın günden güne daha da artacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında büyük beyaz ışık görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bol muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek her zaman şükür içinde olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ışık görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bir ışık görmek karamsarlığa düşeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir