AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iplik yumağı görmek

Kahve falında beyaz iplik yumağı görmek

Kahve falında beyaz iplik yumağı görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz iplik yumağı gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Kahve falında beyaz iplik yumağı görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iplik yumağı görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Kahve falında siyah ip yumağı görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yün yumak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yumak halinde saç görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir