AnaSayfa / Genel / Kahve falında aids hastası görmek

Kahve falında aids hastası görmek

Kahve falında aids hastası görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalet eder.

Kahve falında aids hastası gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Kahve falında aids hastası görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında başkasına ait elbise görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait para görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait diş görmek kişinin muradına ereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında kendine ait ev görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin aids olduğunu görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ait saç görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında başkasına ait parayı almak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir