AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin aids olduğunu görmek

Kahve falında birinin aids olduğunu görmek

Kahve falında birinin aids olduğunu görmek ailesinden hayır göreceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin aids olduğunu gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında başkasına ait ev görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aids hastası görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında aids olduğunu görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait para görmek beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait gömlek görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına ait ayakkabıyı giymek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye ait eşya görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir