AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait elbise görmek

Kahve falında başkasına ait elbise görmek

Kahve falında başkasına ait elbise görmek onu borçtan kurtaracağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına ait elbise gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Kahve falında başkasına ait elbise giymek zararını tamamen kapatacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait elbise görmek işlerini boşvereceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ait erkek bebek görmek daha fazla başarı kazanılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait para görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında aids hastası görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait ev görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ait çanta görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir