AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait diş görmek

Kahve falında başkasına ait diş görmek

Kahve falında başkasına ait diş görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulur.

Kahve falında başkasına ait diş gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında başkasına ait diş görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait gelinlik giymek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına ait saç görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasına ait bir ev görmek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine ait bebek görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında aids olduğunu görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait yüzük görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir