AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine ait ev görmek

Kahve falında kendine ait ev görmek

Kahve falında kendine ait ev görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, karşılıksız bırakmayacağına, destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında kendine ait ev gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Kahve falında kendine ait ev görmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, isminden sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında başkasına ait bir ev görmek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında başkasına ait ev görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasına ait ayakkabı görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında başkasına ait kolye görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına ait eşya görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait yüzük görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yağmur yağmamasına işarettir.

Kahve falında kendine ait araba görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir