AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına ait saç görmek

Kahve falında başkasına ait saç görmek

Kahve falında başkasına ait saç görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, her geçen gün sorunların artacağına, küs arkadaşların barışacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kafasını toparlayamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına ait saç gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Kahve falında başkasına ait saç görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birine ait eşyalar görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına ait erkek bebek görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye ait eşya görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait gelinliği giymek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına ait elbise görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına ait kolye görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine ait bebek görmek kazancını artıracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir