AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ip satın almak

Kahve falında beyaz ip satın almak

Kahve falında beyaz ip satın almak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ip satın almak gördüyseniz:

  • Servet sahibi veya milyonlarca krediniz varmış gibi davranmayı sürdüremezsiniz.

Kahve falında beyaz ip satın almak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ip satın almak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ip yumağı satın almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf sermek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz ip görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi beyaz ip görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz örgü ipi görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ip almak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir