AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ip almak

Kahve falında beyaz ip almak

Kahve falında beyaz ip almak yaşamının belli bir düzene oturacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ip almak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında beyaz dantel ipi görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz örgü ipi görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ip kesmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipten örgü örmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dikiş ipi görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ince beyaz ip görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir