AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz incir yediğini görmek

Kahve falında beyaz incir yediğini görmek

Kahve falında beyaz incir yediğini görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz incir yediğini gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz incir yediğini görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında incir yedirdiğini görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil incir yediğini görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında incir reçeli yedirmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin incir yediğini görmek bol bol hayır duası alınacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet eder.

Kahve falında incir yediğini görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine incir yedirmek tatsızlıkların aşılacağına, kişinin malını kaybedebileceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve incir yediğini görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir