AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin incir yediğini görmek

Kahve falında birinin incir yediğini görmek

Kahve falında birinin incir yediğini görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Kahve falında birinin incir yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi buna göre ayarlayın.

Kahve falında birinin incir yediğini görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru incir yediğini görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil incir yediğini görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine incir yedirmek sorunların bir bir çözüleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir yediğini görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında taze incir yediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine incir yedirmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz incir yediğini görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir