AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül yaprağı görmek

Kahve falında beyaz gül yaprağı görmek

Kahve falında beyaz gül yaprağı görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, alın terinin karşılığını alacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gül yaprağı gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Kahve falında beyaz gül yaprağı görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gül yaprakları görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine inanılır.

Kahve falında pembe gül yaprağı görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, idealist davranacağına rivayet eder.

Kahve falında gül yaprağı yemek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında gül yaprağı dökmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir