AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül yaprağı yemek

Kahve falında gül yaprağı yemek

Kahve falında gül yaprağı yemek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül yaprağı yemek gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Kahve falında kırmızı gül yaprağı yemek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül yaprağı yemek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gül yaprağı görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül yaprağı dökmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gül yaprakları görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir