AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, mevlit okutacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, endişelerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı gül yaprağı yemek kendisinin ve ailesinin geleceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gül yaprağı görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında gül yaprağı görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek üzüntülerin son bulacağına, uzaktan haberler işiteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir