AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, adım atarken çok zorlanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı gül gördüyseniz:

  • Olaylar önemsediğiniz konulara konsantre olmanızı engelleyebilir.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe gül yaprağı görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gül yaprağı yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gül yaprağı yemek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gül yaprakları görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gül yaprağı dökmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gül yaprağı görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, elinin döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir