AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru gül yaprağı görmek

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, talihinin artacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, rahatsızlık vereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulur.

Kahve falında kuru gül yaprağı gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında kuru gül yaprağı görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru yaprak toplamak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında kuru yaprak görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kuru yaprak temizlemek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gül yaprakları görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül yaprağı görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe gül yaprakları görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kızı olanların da gelin edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir