AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı gül toplamak

Kahve falında sarı gül toplamak

Kahve falında sarı gül toplamak fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, arzuların gerçekleşeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında sarı gül toplamak gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sarı gül toplamak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalet eder.

Kahve falında pembe gül toplamak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, işsiz ise işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül toplamak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gül topladığını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine inanılır.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, kurtuluşu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mavi gül toplamak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında renkli gül toplamak yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, aksiliklerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden gül toplamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sevinç ve sürura tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir