AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül toplamak

Kahve falında gül toplamak

Kahve falında gül toplamak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında gül toplamak gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları affetmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında sarı gül toplamak zor durumda kalınacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında mor gül toplamak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk gül toplamak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gül bahçesinden gül toplamak fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gül toplamak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe gül topladığını görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında pembe gül toplamak atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine delalettir.

Kahve falında renkli gül toplamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir