AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gözlük görmek

Kahve falında beyaz gözlük görmek

Kahve falında beyaz gözlük görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, konforundan da ödün vereceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işlerinin düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gözlük gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz gözlük takmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, rızkından ve gelirinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak huzurunun da yerine geleceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz güneş gözlüğü görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözlük görmek giderileceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki gözlük takmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük aramak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük alıp takmak umutlarının biteceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir