AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlekle görmek

Kahve falında beyaz gömlekle görmek

Kahve falında beyaz gömlekle görmek kişinin şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, işlerinin düşeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler üretmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekli bir erkek görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek almak parasız kalacağına, daima önüne bakacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek hayatının afiyet içinde geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını beyaz gömlekle görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, hayırlı bir yuva kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir