AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın gömleği görmek

Kahve falında kadın gömleği görmek

Kahve falında kadın gömleği görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kadın gömleği gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlek kadın görmek tartışmaların son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kadın gömleği görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlekli kadın görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı gömlek görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa gömlek görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında gömlek üstüne gömlek giymek bir beladan kurtulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk gömlek görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir