AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını beyaz gömlekle görmek

Kahve falında kocasını beyaz gömlekle görmek

Kahve falında kocasını beyaz gömlekle görmek hayırlı işlerde yer alacağına, çoluk çocuğa karışacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, işin düzeltileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kocasını beyaz gömlekle görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kocasına gömlek almak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının gömlek giydiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gömlekli kadın görmek çok rahat bir nefes alacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlekle görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir