AnaSayfa / Genel / Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek

Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek

Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, kötü günlerinin biteceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında askıda beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı durumda olsa da kazanan siz olacaksınız.

Kahve falında askıda beyaz gömlek görmek kırılan kalplerin barışacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında askıda gömlek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askıda pantolon görmek kötü halin son bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında askıdan çamaşır toplamak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, insanlarla iç içe olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinliği askıda görmek çocuk sahibi olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir askı görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında askıda çamaşır görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, eğlence ve renk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askılı çanta görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir