AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek giyen erkek görmek

Kahve falında beyaz gömlek giyen erkek görmek

Kahve falında beyaz gömlek giyen erkek görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek giyen erkek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz erkek gömleği giymek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek giyen erkek görmek gözyaşı döküleceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek erkek görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gömlekli bir erkek görmek güzel günlerin yaşanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, satışların düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek bir erkek görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlekli erkek görmek rahat erileceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir