AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek kesmek

Kahve falında beyaz gömlek kesmek

Kahve falında beyaz gömlek kesmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek kesmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı alanlarda çalışan veya benzer yeteneklere sahip kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlek kesmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine işaret eder.

Kahve falında gömleği kesmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına alamet eder.

Kahve falında gömleğini kesmek kötülerin uzaklaştırılacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek kesmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında gömlek yakası kesmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına delalettir.

Kahve falında gömlek kolu kesmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlek almak beklentilerin gerçekleşeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir