Kahve falında gömleğini kesmek

Kahve falında gömleğini kesmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kazançlı işler yapacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında gömleğini kesmek gördüyseniz:

  • Paranızı koruma altına almalı para harcamanıza neden olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında gömlek yakası kesmek çok rahat bir hayata adım atacağına, isteklerinize kavuşacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek kolu kesmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömleğini kesmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret etmektedir.

Kahve falında gömleği kesmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek kesmek başarılarının eksilmeyeceğine, zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında gömlek kesmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı gömlek almak kısmetinin ve şansının kapanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Kahve falında temiz beyaz gömlek görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir