AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek kolu kesmek

Kahve falında gömlek kolu kesmek

Kahve falında gömlek kolu kesmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek kolu kesmek gördüyseniz:

  • Bazen akışta kalmak en iyisidir.

Kahve falında gömlek kolu kesmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek kolu görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında kısa kollu gömlek görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolsuz gömlek görmek rahatının da yerine geleceğine, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek her türlü başarıyı elde edeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gömleğini kesmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine yorulur.

Kahve falında gömlek kesmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir