AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek görmek

Kahve falında beyaz gömlek görmek

Kahve falında beyaz gömlek görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, neşeli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek çok büyük bir baskı altına gireceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü beyaz gömlekle görmek zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek çalmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek giymiş birini görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gömlekli olmak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir