AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında beyaz ayakkabı giymek

Kahve falında beyaz ayakkabı giymek çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kazancını katbekat arttıracağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Kahve falında gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni beyaz ayakkabı giymek kazanç elde edeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz topuklu ayakkabı giymek sevindirici şeyler duymaya, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz ayakkabı giydiğini görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz açık ayakkabı giymek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında topuklu beyaz ayakkabı giymek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ayakkabı giydiğini görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir